Om oss Invia Buss

Eriksen Buss & Maskin InVia AS har administarasjon på Fauske samt busskontor på Rognan i Saltdal.

Vi har drevet med turbuss siden 2015.

I 2020 skrev vi kontrakt med Nordland Fylkeskommune på skolebuss kjøring i Saltdal på 10 år. Her kjører vi daglig skolebarn og ungdom med 2 busser.

Vi har 4 store turbusser og 1 minibuss, vi har 6 fast ansatte bussjåfører med mange års erfaring fra turbuss og tungtransport.

Corona tiden la en demper på vår utvikling, men vi har nå stor turbuss aktiviet igjen.

Trenger ditt lag,firma eller vennegjeng turbuss er dere hjertlig velkommen.


                                                                                 Reise.

Vi benytter moderne busser som møter de nyeste miljøkrav. Vi har stoler med justerbar rygg, armlener og fothvilere, toalett, luftkondisjonering, kjøleskap og varmdrikke muligheter, mikrofon over høyttalere med teleslynge, og 2 busser med rullestol heis.
Vi vil ha med reiseleder på turen i tillegg til sjåføren.
Vi vil så langt det lar seg gjøre iht trafikksituasjon, geografi og feks fergeavganger- ikke kjøre over 2 timer lange strekk, før vi tar en kaffepause eller fotstrekk.
Underveis vil vi gi informasjon om turen vi er på og ting vi passerer eller stopper ved. Vi krever bare at våre gjester tar vare på egen bagasje til og fra bussen, resten vil vi prøve og ordne med. Skulle det være behov for mer bistand med bagasje eller andre personlige hjelpebehov, ønsker vi at en hjelper er tilknyttet vedkommende. Vår reiseleder når ikke å være personlig hjelper til alle passasjerene på en full buss.
På noen destinasjoner er det ikke mulig å komme helt til døren, og endel gåing må påregnes. Dette gjelder feks på/av ferger