Turer 2024

Skellefteå

                                                                                                       11 Juli til 14 Juli

Dag nr: 1
Turen starter fra Bodø 11 Juli. Kl 0800 og vi tar på passasjerer underveis. 

Første stopp i Jackvik. Så kjører vi til Arvidsjaur der passasjerer kan kjøpe seg lunc.

Videre til Skellefteå der passasjerer kan velge overnatting selv. 

Erfaringsmessig ønsker reisende å ordne overnatting selv i Skellefteå, men InVia Buss order hotell til reisende som ønsker det. 

Hjemreise Søndag Kl 1100                     

                                            Pris på busstur Kr 2000.- per passasjer. 

Vasa i Finland 4 dager.

25. Juli til 28 Juli

Vaasa er en koselig by- de reklamerer med landets gladeste by!, med ca 68 000 innbyggere, og der ca 1/4 har svensk som morsmål. Vaasa var en kort periode Finlands hovedstad, og har flest soltimer i landet.

   

Dag nr:1

Turen starter fra Bodø Kl 0700 og vi tar på passasjerer underveis til første kaffepause på Storjord, før vi kjører over til Sverige, og har Lunsj stopp i Arjeplog. Videre til Arvidsjaur, Skellefteå og Umeå med ferge fra Holmsund Kl 1900 med ankomst Vasa Kl 0000. På overfarten inntar vi middag fra en rikholdig buffet.


Dag nr:2

Vi bor denne gang svært sentralt, aldeles inntil det kjente Salutorget i Vaasa, som er omkranset av kafeer, restauranter og andre butikker bl.a. den gamle Saluhallen. Her er det kort avstand til det meste, og vil man ikke gå ut, bor vi inne i et kjøpesenter- en gang Finlands største! Etter en god frokost kjører vi guidet tur i Vasa for de som ønsker å delta. Det blir en presentasjon av byen og historien, innom Gamle Vaasa og Meteoria i Söderfjärden. Vi benytter lokal guide som vet alt til turen. Etterpå er resten av dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.

       

Dag nr:3

Frokost og middag på hotellet. Settes til egen disposisjon der vi anbefaler: - Wasa Wellnes spa - Wasa yoga Center - Pohjanmaan Museum - Vaasa Car & Motor Museum - Kjøpesenter og torghandel ligger ved torget sentralt. Kanskje et besøk på  O`Malley`s Irish Pub? 


Dag nr.4 

Etter en god frokost setter vi kursen hjem. Fergen går Kl 0800. Vi gjør de vanlige stopp underveis, litt handel i Arvidsjaur? Stopp for middag i Arjeplog. Ankomst Bodø ca 23.00                                          Pris Kr 6500.

                                                                                      P.S Husk gyldig Pass og Europeisk helsetrygdkort

Detaljer om turer sendes ut på forespørsel.


                       Vi tar gjerne imot innspill til reisemål for 2024!